Bestuur

Rasinformatie

Dekkaters

Kittens

Herplaatsing

Shows

Trofee

Fokkerinfo

Catteries

Links

 

    Herplaatsing   

 

De hieronder genoemde herplaatsers zijn alle volwassen Burmezen of aanverwanten en worden bemiddeld door de Neocat Burmezenclub via de fam. Groenhuijzen.

Deze bemiddeling is alleen bedoeld voor Neocat leden, alleen al gecastreerde of gesteriliseerde volwassen dieren komen in aanmerking voor bemiddeling. Meer informatie over de katten op deze pagina of als u uw eigen Burmees of aanverwant wilt of moet herplaatsen, kunt u opvragen bij de fam. Groenhuijzen.

Tel : 0320 - 22 60 22

 

Mocht u misschien geďnteresseerd zijn in een herplaatser, maar staat hier op dat moment geen kat vermeldt, kunt u dit altijd laten weten aan de fam. Groenhuijzen.

 

 

 

Gelske heeft haar gouden mandje gevonden.

 

 

 

 

Gouden mandje gezocht voor twee Burmezen.

 

Aami en Sylva

 

 

Aami (24-03-2015) en Sylva (02-04-2015).

 

Aami en Sylva zijn twee lilac poezen. Ze kennen elkaar praktisch hun hele leven al, want ze zijn als zusjes opgegroeid in Australië. Beide zijn erg mensgericht en dol op knuffelen. Ze komen bijzonder graag op schoot en vragen niet alleen om liefdevolle aandacht, ze geven het ook in de vorm van stevige kopjes en heerlijk gespin. Aami heeft best wat pit, Sylva is wat rustiger en soms een tikje onzeker.

Beide meisjes zijn aan het einde van hun fok-carričre gekomen en zoeken SAMEN een nieuw thuis met gouden mandjes en warme armen om in te knuffelen. Medio April worden ze gesteriliseerd en krijgen ze hun jaarlijkse entingen. Zodra ze van de operatie hersteld zijn, moge ze verhuizen naar het juiste adres.

 

Denkt u Aami en Sylva samen hun gouden mandje te kunnen bieden, neemt u dan contact op met de fam. Groenhuijzen.

 

 

 

Gouden mandje gezocht voor 2 Burmezen.

 

 

Deze uiterst lieve en kerngezonde knuffelbare broer en zus moeten herplaatst worden wegens het overlijden van hun baasje.

Ze kunnen alleen als koppel worden herplaatst omdat ze hun hele leven al samen optrekken. Ze kunnen niet buiten elkaar.

Het liefste zoeken zij een plekje in een rustige omgeving en ruimte om zich te bewegen.

 

Denkt u deze twee kanjers samen hun gouden mandje te kunnen bieden, neemt u dan contact op met de fam. Groenhuijzen.