Bestuur

Rasinformatie

Dekkaters

Kittens

Herplaatsing

Shows

Trofee

Fokkerinfo

Catteries

Links

 

    Herplaatsing   

 

De hieronder genoemde herplaatsers zijn alle volwassen Burmezen of aanverwanten en worden bemiddeld door de Neocat Burmezenclub via de fam. Groenhuijzen.

Deze bemiddeling is alleen bedoeld voor Neocat leden, alleen al gecastreerde of gesteriliseerde volwassen dieren komen in aanmerking voor bemiddeling. Meer informatie over de katten op deze pagina of als u uw eigen Burmees of aanverwant wilt of moet herplaatsen, kunt u opvragen bij de fam. Groenhuijzen.

Tel : 0320 - 22 60 22

 

Mocht u misschien geïnteresseerd zijn in een herplaatser, maar staat hier op dat moment geen kat vermeldt, kunt u dit altijd laten weten aan de fam. Groenhuijzen.

 

 

Gouden mandje gezocht voor Burmees.

 

Gelske

 

Gelske is een crème Burmees poes, geboren in November 2013.

Gelske heeft een nest van 5 prachtige kittens gehad, maar helaas werkte haar lijfje niet mee en bleek haar moedermelk te weinig voeding te bevatten om haar kleintjes te voeden en is ze begin januari gesteriliseerd.

Ze is kerngezond en op zoek naar een gouden mandje. Ze kan alleen geplaatst worden als er voldoende aandacht en tijd voor haar is. Ze is een echte kroeler, wil het liefst op schoot of in je trui of vest. Ze kan ook heel goed bij andere katten geplaatst worden.

 

Denkt u Gelske een gouden mandje te kunnen bieden, neemt u dan contact op met de fam. Groenhuijzen.

 

 

 

 Finity heeft haar gouden mandje gevonden.

Peaches heeft haar gouden mandje gevonden.

En ook Penny heeft haar gouden mandje gevonden.