Bestuur

Rasinformatie

Dekkaters

Kittens

Herplaatsing

Shows

Trofee

Fokkerinfo

Catteries

Links

 

    Info Burmezenmiddag   

 

De Burmezenmiddag is een informele middag voor iedereen die een Burmees, een Asian, een Bombay, een Burmilla, een Tiffanie of een Tonkanees heeft. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een kattenvereniging of van de rasclub.

 

Het is een gezellige middag met allemaal liefhebbers van deze rassen en n van de weinige gelegenheden om een grotere groep van deze rassen bij elkaar te zien. Daarbij worden alle katten gekeurd door officile keurmeesters en krijgt u daar ook een keurrapport van.

 

Er zijn geen showkooien aanwezig, uw kat mag lekker bij u op schoot of in zijn eigen bench blijven zitten, ook aan een tuigje een beetje rondwandelen is geen probleem.

 

Er zijn wel een beperkt aantal vouwbenches aanwezig, mochten deze nodig zijn. Er is voor aanvang wel een dierenartskeuring, dus uw kat moet gezond, gent en parasietvrij zijn, net als op een normale show. Inentingsboekjes meenemen dus!

 

Kittens vanaf 13 weken oud zijn welkom, naar boven is er geen leeftijdslimiet en we hopen ook een aantal senioren bij elkaar te krijgen. Deze geweldige katten op leeftijd zie je op een normale show eigenlijk zelden, wat heel jammer is.

 

Er zijn diverse prijzen te winnen, voor de normale showklassen, maar ook nog een aantal extra! Daarbij is het een uitstekende gelegenheid om fokkers te ontmoeten en met andere liefhebbers van gedachten te wisselen. Natuurlijk niet te vergeten, elkaars prachtige katten te bewonderen!

 

Dus schrijf u in voor deze geweldige middag, vol prachtige katten en gezelligheid!

 

Vergeet u niet het showreglement ook door te lezen, hier vindt u belangrijke informatie omtrent de entingen. Een indruk van een vorige burmezenmiddag kunt u hier vinden:

Klik op Burmezenmiddag 2011.

 

We hopen u op 20 september in Oss te mogen begroeten op de Burmezenmiddag.